Ultra Form, de behandeling Ultra Form de werking Ultra Form de resultaten Ultra Form, prijzen Ultra Form, veel gestelde vragen Ultra Form, links Contact met Ultra Form
 

Wat zijn nu precies de voordelen van ultrashape ten opzichte van liposuctie?

Ultrashape is een alternatief voor liposuctie oftewel vetafzuiging

Bij liposuctie wordt het vet operatief uit het lichaam verwijderd. Je wordt onder volledige narcose gebracht. De resultaten zijn niet altijd optimaal, het is pijnlijk en er zijn behoorlijke risico’s aan verbonden. Bij een ultrashapebehandeling bij Ultraform wordt het vet verwijderd middels geluidsgolven. Je gaat niet onder narcose en de behandeling is pijnloos. Men kan direct daarna zijn werkzaamheden weer oppakken. In tegenstelling tot bij een liposuctie heb je geen herstelperiode nodig. De behandeling bij Ultraform is veel minder ingrijpend en uitermate veilig. Er is geen plaatselijke of volledige narcose noodzakelijk. 

De ongemakken na liposuctie zijn napijn, bloeduitstortingen, gevoeligheid van het te behandelen gebied. Ook eventuele vochtopeenhopingen bij de enkels kunnen nog maanden aanhouden. Dit zie je niet bij een behandeling met ultrashape.

Een veelgehoorde klacht na liposuctie is dat na verloop van tijd op andere plaatsen op het lichaam de vetreserves groter kunnen worden. 

De kosten van een ultrashape behandeling liggen veel lager dan bij een operatieve ingreep zoals liposuctie. Het is ideaal voor mensen om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.

 

vet weghalen en verwijderen door middel van vet verbranden